Flyboard lessen zijn super! Stapsgewijs leer je hoe je met het flyboard kunt vliegen over het water. Uiteraard krijg je eerst een korte theorie, waarnaar je het water op gaat om het flyboarden in de praktijk te leren.

De duur van de cursus is meestal 30 minuten, waarvan 10 minuten theorie en 20 minuten praktijk. Het flyboarden is erg intensief waardoor deze korte deze snelcursus lang genoeg zal zijn!

Het boeken van een flyboard les kan via onze website. In het locatie-overzicht kun je uit de beschikbare flyboardscholen kiezen.

Vul het onderstaande formulier in en laat weten in welke provincie je graag een flyboard les wilt volgen!

  • Binnen 24 uur in contact met de dichtstbijzijnde flyboardschool
  • Professionele flyboardscholen
  • Datums zijn bespreekbaar
  • Fun gegarandeerd

flyboard-algemeen

Boek een flyboard les!

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Provincie*

Aantal personen / Voorkeursdatum / Specifieke wensen

Locaties

Wat je kunt verwachten tijdens de flyboard lessen

Tijdens de flyboard lessen wordt er gestart met een stukje theorie, waarna je gelijk aan de slag gaat. Het flyboarden is snel te leren. Professionele flyboarders zullen de flyboard lessen verzorgen, zodat je veilig op weg geholpen wordt. Tijdens de flyboard lessen begin je rustig, waarna bij voldoende ervaring je écht kan vliegen als superman en kan duiken als een dolfijn.

Flyboard lessen kado geven

Wil je iemand verassen door hem een flyboard les kado te geven? Dit kan uiteraard! Boek een flyboard les via onze website en geef aan dat iemand de flyboard les graag kado wilt geven. De flyboard bedrijven zullen spoedig contact met je opnemen.

Flyboard informatie

Benieuwd naar meer informatie over de sport en een video? Bekijk dan de pagina die gaat over de sport flyboarden