Nieuw in Nederland is de sport "Hoverboarden". Het hoverboarden lijkt op het flyboarden en is eigenlijk een vervolgstap. Het flyboarden was geintroduceerd om door middel van een waterscooter door de lucht te vliegen als een superman en te duiken als een dolfijn.

Hoverboarden in de praktijk:

Wat is hoverboarden precies

Met hoverboarden sta je op een soort van snowboard en is eigenlijk een combinatiesport. Het heeft wat weg van snowboarden omdat het board hetzelfde is. Ook heeft het wat weg van wakeboarden en kitesurfen omdat je hiervoor ook boards gebruikt en door de lucht kan vliegen. Het blijkt natuurlijk uniek omdat je door middel van een waterscooter eenvoudig hoog kunt springen.

Hoverboard lessen

Alles is te proberen en te leren, zo ook het hoverboarden. Gezien wij oorspronkelijk vanuit onze website Flyboarden.nl veel aanvragen kregen voor het flyboaren op het water hebben wij flyboardschool.nl gestart. Een logische vervolgstap is daarom dat wij ook een platform voor Hoverboarden zijn gestart. Bekijk hier het platform voor hoverboarden en hoverboard lessen.